Publicerad den

Jul i Bilen

Jag har en röd bil, så det skulle väl bara vara att dra på den skägget och en luva för att göra den mer Julig (Hjulig?) men nej så kul ska vi inte ha det.

christmas-tree-in-car

Jobbar vidare på att lägga upp Tävlingen här inför Jul och jag hoppas Ni hänger med på den resan plus att ni gillar oss på Facebook oavsett om det är StreetRaceSWE Eller MotorManiac som ni gillar bäst det ligger naturligtvis lite ekonomi i det hela också, desto fler människor Vi når ut till desto roligare priser blir det i tävlingen.

Bland annat så har jag en Turbotrycksmätare som längtar till en ny trevlig ägare plus lite annat trevligt som ska presenteras längre fram.

Och om Du gillar tävlingar så kör snart www.prylparadiset.se sin jultävling som tävlat ut ett sånt där träningsarmband (som snackar med din telefon) och Vi ska väl inte direkt vara sämre här eller hur!

Så samla ihop polare släkt vänner och annat löst folk och gilla oss på Fejjan så hänger Ni med under hela Julens (och mellandagarnas) tävlingar nu när det inte direkt är läge att köra inspirerat (ok jag glömde bort isbils race )

Nu Kör Vi