Publicerad den

Jul Igen eller det Lackar mot Jul men jag lackar inte bilen

Jul Igen!

Japp det går knappast att undvika att se det när folk fasen blir som galna både i trafiken och i butikerna, hade en kvinna igår som skulle parkera som i princip nästan bakade in i Fronten på Monstret (Hyundai Sanat Fe:ns nya projektnamn) så nu ska jag fasen ha tag i en svets och tillverka den där pushbar:en / Frontskyddet som får bilen att se ut som om den ska äta upp mindre bilar då jag inte verkar ha den skrämseleffekten längre.

Hyundai:en tickar på som rullande projekt och ja jag hör vevslängarna klicka som bjällror på tomtens renar men känns som on det är för kallt i garaget för att krypa under och byta dom quick and dirty style.

Så vad Önskar sig en Maniac i Julklapp nu då, ja kanske inte en ren eller bjällror men en säck pengar hade knappast varit fel eller 2 helst nu när jag av någon knepig anledning verkar inte bara snart ha 2 bilar utan 3 ja jag lär mig aldrig.

Så efter Jul blir det att gå till Delplocken och botanisera Volvo delar och samtidigt fixa till lite av dom där prylarna som kommit lite efter under 2017, Functional Fitness ska få lite fler besök (när man inte kan lätta bilen mera så är det kanske dags att lätta på föraren).

Sedan ligger det i planen med stor roadtripp upp till Kiruna med Hyundai:en med mellanlandningar i Övik (ja det är lite hemmavid dvs 10 mil från Kramfors) och naturligtvis så ska det filmas på nåt jäkla sätt.

Ska också försöka få ihop lite CommandoMech mekning i nya garaget när jag ändå kan det, vet inte hur än men det kommer bli live mekning ocensurerat på bästa möjliga sätt raw and uncut som det nu kan heta på engelska .

Så börjar med att önska alla En God Jul och tack för det här året snart