Publicerad den

Jul-Pyssel

Julen kommer stormande mot oss och det är snart dags att klä granar (och förhoppningsvis undvika att behöva klä grannen) så vad ska man då hitta på i JUL?

Ja man kan ju passa på att se om man får ihop lite pengar (Come on har ju bonus upp till 2000 kr) och där kan Du ju tävla om en säsong av Game of Thrones om Du missat det.

Alfa Projektet står lite i Stasis just nu, det är ju blött och jäkligt ute och eftersom jag håller på ute så är det väl inte så inspirerande.

Alfa-romeo-bertone-pandionMen lite inspiration från koncepthyllan hos Alfa kan ju i alla fall dra igång lite drömmar

alfa_bertone_pandion_2010_01

Ja det är jul snart och vad kan man göra för nåt kul då, kanske klä bilen istället för granen, vem vet efter mitt lilla experiment på Vallåkra 2012 med silvertejps Volvon så kan jag ju alltid hitta på nåt riktigt trevligt med små medel hehehe.

Juli bil riktigt julaktigt för för oss på Fordons sidan så handlar det ju om att det ska vara en Go Hjul eller hur

Sköt om Er där ute och kom ihåg när det gäller etanol och bilar så hör den hemma i Tanken och inte i magen på föraren och frost på rutan = Rattmuff på eller hur

Mer Jul-Pyssel åt alla och en var,

Och glöm ite att det är Lucia imorgon, så passa Er för vilt springande Lussekatter och Lucia Följen utan reflexer , dom känns igen på tända ljus och dom röda näsorna