Publicerad den

Kalabaliken i Nacka dvs MPH mässan

Nåt som slog mig när jag och grabben kommit upp för trappan på Factory i Nacka var “hur i hela friden får man plats med så mycket folk på det här stället” och medan vi armbågade oss förbi diverse hungriga människor som stod i kön till restaurangen (taskig placering) så hör vi sorlet från ännu flera (ungefär som surret från ett getingbo).

Inne i Utställningshallen så höll som jag skrivit tidigare Peter Sundfeldt hov, och vart han än rörde sig så följde som på given signal folkmobben efter.

mph 026

Diskret så gled jag och hårbollen runt och beundrade bilarna, på behörigt avstånd från tv-kameror (gissar det kommer på motorjournalen på kanal 9 snart) och spekulerade i vad vi skulle kunna använda på våra framtida projekt.

Ber för övrigt om ursäkt för bildkvaliteten, min fuji kamera bör snart ersättas med nåt annat, men den får duga än så länge.

Ska försöka att testa lite ny utrustning till malmö Motormässa, så det blir kvalitativt bättre bilder, har en skön vår och sommar med en massa att rapportera om

Men här kommer lite mera bilder i alla fall

mph 004 mph 013

Kommer testa en hel del Linux baserade mobiler och annat snart på www.prylparadiset.se ni är välkommna dit också

-=MotorManiac=-