Publicerad den

Kort roadtrip med Alfa och i got a moover

Den senaste tiden så har det blivit en hel del körande i Hyundai:en naturligtvis pga däcktesterna och resan till Stockholm för ett tag sedan, men jag vill ju så gärna köra min alfa även om den är lite skrynklig på vänster sida (inte så det stör men det syns) så ikväll blir det att köra en liten sväng med den svarta även om det blir med avstängd AC eftersom ja den låter (som jag skrivit igår)

wpid-wp-1404765092306.jpeg

Så det blir lite att snurra med som sagt Alfan

Ovanpå allt så dök det upp en till bil den som jag kallar för en Moover eftersom mina egna parkeringar är fyllda (nackdelen med att bo i hyreshus och sakna garage) och moover blir namnet eftersom den parkering den får stå på är en 48 timmars modell så med jämna mellanrum så ska bilen flyttas.

opel

En Opel Astra som behöver lite kärlek, den dök upp via en kompis med envist lysande motorlampa, en gång som skulle få den mest inbitne motorentusiast att greppa efter Haynes bibeln och försöka läsa besvärjelser över bilen.

Men dåre som jag nu är så ska den fixas till lite snabbt och sedan försäljas för att bekosta mer godis till Alfa’n 🙂 jupp sån är jag, man ska inte skåda given häst i munnen är ett gammalt hästhandlare ordspråk men jag har vågat lyfta huven och skådat en Ecotech motor som behöver kärlek och det ska den få eller hur.

Så som vanligt händer det lite oförutsägbara saker medan det vanliga livet rusar på i 200 km/h.

Känner också att jag behöver lägga lite tid på motormaniac.se nu har ett forum som ska börja fungera (där även Du, Du och ja Du där borta ska kunna skriva i) plus medlemssidor med samarbeten som ska ge lite billigare prylar för våra bilar och hojjar framåt

Snart är det dag…