Publicerad den

Kramfors (japp då var jag där igen) nån som vill byta bil mot platta?

Som jag skrivit i tidigare inlägg så är min mamma sjuk så det var väl inte mer än rätt att sätta sig på tåget upp till ådalens flagnande pärla, ja Kramfors för att hjälpa till med det som jag nu kan hjälpa till med, dvs fixa lite god mat, ordna med lite papper som behövs fixas med och laga bil.

kramfors, berlingo

 

För precis som förra året när jag var här (när min mamma fått diagnosen) så står den svarta Berlingon och väntar på att jag ska ge den lite omsorg efter att farsan försökt metoden med att om det inte går med lite våld så försök med extremt sådant, så nu står den utanför och ser lite sorgsen ut med en generator som sett sina bästa dagar plus en bättre begagnad sådan som ligger och väntar att ta plast innanför huven på den.

Berlingo är en rätt annorlunda bil, och med en 1.9 l diesel under huven så är den inte direkt något fartvidunder att tala om, men den har rätt trevligt utrymme för att leka med ljud och annat i skåpet bakom sätena .

Som vanligt när jag är här så hamnar jag på Blocket och spanar efter trevliga bilar, ok min börs kippar fortfarande efter andan efter att ha betalt alla jäkla biljetter upp till snögränsen men det är väl det närmsta man kommer fönstershopping idag, dvs blocket spånande, hittade en Ford Explorer i Sundsvall med kgb golv (naturlig aircondition) och en SAAB 2.0l med Hc halt som troligen fick Besiktningsgubbar att klia sig på kindtänderna och greppa efter föreläggandeblocket om ny besiktning.

Men om någon vill byta ett renoveringsobjekt medans jag är här mot en Samsung Note 8 LTE (4G surfplatta) så skriv en kommentar eller mail så kanske vi kan hitta på nåt, dvs att ta med ett “minne” från Kramfors eller ådalen det skulle vara nåt eller ???

kramfors, galaxy note

 

För Er som undrar vad en Samsung Galaxy Note 8 är så är det en 8″ surfplatta med penna och 4G uppkoppling som funkar bättre än tåget, dvs den spårar inte ur direkt hahaha