Publicerad den

Kreativ kris och snygg porsche

Jag har fastnat, Rovern står halvklar, pundarForden faller i småbitar och mina projekt står och blänger elakt på mig på parkeringarna kring lägenheten, gissar dom funderar på vad fasen jag pysslar med just nu.

Så jag har suttit och tröskat genom ett otal annonser på Blocket (bilar under 10.000) och försökt hitta nåt som ger den där kicken och ideerna som gör det där lila extra….

Gissar ovanstående konceptkärra hamnar utanför det spannet av kontanter 🙂 men ok man måste väl få drömma…

Så vad är det som hindrar just nu?

Mest planlösheten vilken bil som ska bli familjebil och vilken som ska bli projekt, dvs hur kul är det att bygga en prestanda trött Rover (som skulle funka som snål familjebil) och vad fasen vill jag ha ut av ett projekt just nu?

 

Så beslutsångesten går vidare..och vidare

 

-=Maniac=-