Publicerad den

Lite GDS i sista sekunden (som vanligt)

Sommar eller vinter, jo här nere i Skåne är det väl mest sommarväglag och jag som knäppig norrlänning kör omkring på fulldubbade vinterlaggar långt in i April just nu.

IMAG0124 (Medium) IMAG0125 (Medium)


Så det blev att dra min högst motvilliga lekamen (aka kropp) ut till parkeringen och skruva bort vinterdäck och lägga på sommardäcken (Tack GoodYear än en gång för dom fina däcken som jag testat) och jo ljudet inne i kupén blir märkbart mindre (ett framtida projekt med I30’n lär bli att bättra på ljuddämpningen i passagerarutrymmet för den låter rätt mycket där inne)

Låter Alfa Romeo projektet mogna ett tag medan jag fixar lite med bruksbilen, funderar lite på att byta eller bättra på billjudet och vad man nu kan göra med dom prylarna, vore den inte bruksbil så hade jag kanske till och med plockat in den här

aadda8cb5a116d1be03a2fdff2abc158

Som du kan läsa lite mera om på www.prylparadiset.se  då jag återanvänder lite gammal teknik och gör den användbar igen (och fasen så mycket billigare än att köpa nytt hela tiden)

Men i alla fall så lär det bli lite mera fart här nu när våren äntligen är här och det finns möjlighet att solen tittar fram.

Det har varit rätt jobbigt ett tag men det kan bli bättre lite längre framåt hoppas jag, för det är väl det som är rätt härligt ändå, att allt kan ändra sig rätt fort när saker sätter fart.

Nä nu kör vi, 2016 och det är en lång härlig bilsommar framför oss (och hojj sommar ska man väl inte heller glömma eller hur !!!)

Och vem vet jag kanske får tummen ur och gör något med den där alfan som jag tjatar om som står och ser rätt morloken ut på parkeringen, ja den kanske till och med kan få en inredning igen då den som satt i inte riktigt höll måttet längre 🙂