Publicerad den

Lite nya prylar (att installera)

Det blev en djupdykning i Källaren för att hitta åt lite bra att ha saker som ska stoppas in i bilen.

Som jag tidigare har skrivit så ska det plockas in en satellit telefon i SAAB:en men eftersom jag hittade min C700 S70 radio samtidigt så kändes det helt rätt att hitta plats för den också.

Så handlöst slängde jag mig mellan däckstaplar kartonger pulkor verktyg och en massa skräp för att hitta något i röran

Och någonstans mellan StandBy’s Blåljus ramper (har en M-båge plus en O-båge) så hittade jag en låda elektronik junk

Bland annat just Ericsson C700 enheten satellit installationen så hittade jag mera bra att ha prylar så nu snart blir det att börja koppla in saker och ting, naturligtvis så blir det konventionella saker också, som stereo och styling plus lite finslipning på prestandan (gissar speedparts blir en del av det)

Och ovanpå det raspberry Pi installationen där jag inte bestäm mig än om jag ska köra på stereons bildskärm eller om jag ska köra en Polman (det nya styrsystemet i polisens bilar) variant som jag bygger och programmerar själv

Foto: Patrik Lindgren

Just nu lutar det åt PolMan konceptet eftersom jag då kan använda touchscrenen samtidigt och slipper speciallösningar (hmm vänta nu allt är speciallösningar här)

Så det blir lite sleeper race saab meets Säpo Edition eller vad man nu kan kalla ett sånt stilistiskt instyle bygge.

Lacken blir sedan ett kapitel för sig, men jag lovar att du inte kommer bli besviken om du fortsätter följa med på resan