Publicerad den

Lite sköna Chopperbilder

Chopperbilder

Eftersom mina gamla bilder försvunnit efter att mina sidor blev attackerade (vilket var synd med så många bra bilder från Custom by Kent eventet) så försöker jag nu igen

Custom By Kent

Passar bra en sån här dag när regnet slår mot fönstren att titta på soliga HD bilder

Naturligtvis så kommer det fler tillfällen för sköna hoj:ar i sommar men dom här chopperbilder ’ na ger verkligen inspiration för mina egna planer på projekt som ska skapas

Äntligen har jag också kunnat återställa bilder och gallerier här på sidan, det har varit frustrerande att behöva felsöka efter att någon försökt pressa in skräpkod här hos Maniac, men nu är det åtgärdat och klart.

Jagar trevliga MC projekt att fota just nu, så är det någon som är intresserad att synas här så kontakta mig så löser vi det 🙂

Om någon missat så drar nya BusBygget igång för 2013, den här gången blir det en Volvo 854 SE aka CarDroid:en som ska fixas till för en helt underbar sommar där jag ska hitta event och dra runt på MotorManiac kameran för fullt

www.facebook.com/motormaniacse )

Jag hoppas Thomassons Bildemontering och Spotify hänger med på den här resan

Kommer dokumenterad bygget och försöka göra det så mycket jag kan Live, dvs lite Reality TV modell på bygget med full transparens dvs istället för att presentera den vid event så får ni hänga med så mycket ni vill med bygget 🙂