Publicerad den

Mail Mail och åter..

Det blir en del mail när man sätter ut prylar på annons, och dom flesta har nåt att byta eller tycker att högen med kontanter borde vara avsevärt mindre

pengar
Bild från disney.se

Men jag väntar mest på rätt byte eller så kan jag låta det ligga i en låda tills jag får lite mer ideer för vad jag ska göra av det hela.

Har börjat skissa på en PolMan kopia så jag kanske får lite kul användning för skärmen som damp ner från Ebay för ett tag sedan, dvs göra en kul replika på det system som Polisen just nu testar och ev placera det i KaOS projektet?

polman

 

Kanske med lite kul lampor från CrazyRide och annat kan lysa upp Vallåkra 2014 eller 🙂

Har hittat en Sepura som kan komplimentera till ett riktigt uniformt utseende på den lilla lilla bilen nästa steg blir att ta mig upp till Norrland från Skåne för att svetsa bilen.

Så visst är jag fortfarande en PöP / Möp människa so längtar göra en comeback med en ny kul bil , ja även om Säpo-SAAB:en kommer bli trevlig så är det ändå inget som går upp mot en ytterst kul busbil med tema som får andra att hajja till.

På måndag så ska det börjas förberedas för Asteroid Smart:en i bilen då lär bland annat kontakterna som ska in i dummy pluggarna på instrumentbrädan landa på posten så det blir ett ja jag har sagt det tidigare Uniformt utseende 🙂

Har tur i oturen att jag den närmsta tiden kommer att köra en ”Riktig” polis kärra i alla fall, även om det är som Film-polis för det är ju vad jag gör när jag inte sitter och mekar bil, camera Sound Action ….

Film Polis är kul jag lovar, och där får jag ha blåljusen igång

Maniac