Publicerad den

Malmö MotorMässa Lördag 29 Mars

Det första som slår mig när vi kommer på plats är "Fasen vad mycket människor" 2 köer som ringlade sig nästan 100 meter i vardera riktning ger känslan av att den här mässan inte bara är lyckad, utan en direkt Succé Grattis Helena och Catarina det här har ni gjort bra.

DSCF0128

I Bagrunden så hör man hur Speed for Life gänget gör sitt bästa att hålla publiken leende i bilarna och en lätt doft av brända däck ligger i luften.

Inne är det fullt med intresserade människor, närvaron av en sån stor samling glada typer gör att motorhobbyn kan andas ut, med det intresset så är det ingen riks att hobbyn skulle vara dömd att dö.

DSCF0137

Fick skaka tass med Filip Larsson hos Ferrari(Autoropa), innan han måste springa iväg och visa nästa ev hugande framtida ferrari ägare fördelen med att vara innehavare av en sån stilig och spännande bil, jag hoppas att jag får möjlighet att känna på en av dessa på en provtur under våren Jag hoppas VD:n Filip kan förverkliga min barndomsdröm (jag fyller 40 i April).

20080326 028

-=MotorManiac=-

Foto "Zeraph" på en FujiFilm FinePix 5.1

Författat på en Acer Aspire 4315 2GB/80GB och publicerat hos Binero