Publicerad den

Mer prylar (den här gången uppradat)

Naturligtvis så blir det en hel del saker som ska passas in, och samtidigt så sak det också se vart det ska passa in, om kablaget räcker, hur saker ska placeras så det inte syns för mycket (eftersom saker som syns i det här fallet har en fallenhet att få ben) och hur det ska passa in i bygget utan att ta bort användbarheten samtidigt.

Skillnaden att köra satellit kom,unikation jämfört med vanlig mobil är att man står stilla, så enheten får kontakt med satelliten ja det blir lite mer komplicerat men kul när det fungerar.

 

Telefonerna är också lite annorlunda som du kanske ser på den stora telefonen till höger, nej jag ljuger inte när jag säger sent 80-tal början 90-tal när man nu ska se storleken (och vissa av er var kanske inte ens födda när telefonerna var så stora) men ok jag måste erkänna den här luren är ändå liten i jämförelse med min första mobiltelefon som jag plockade i i min bil på 90 talet med huvudenheten i bagageluckan och luren mellan sätena.

Algon antenn för radio gsm och gps kommer härnäst in i bilen tillsammans med s70 radion ( hör min fru gnissla tänder i bakgrunden ) allt dolt på Säpo vis så bilen kan gå under InStyle namnet.

Och sedan en hel del annat dret som kabel, lite mer kabel och ännu mera kabel som ska döljas för full mugg.

Naturligtvis så ser huvudenheten modernare ut, det det här faller en DMX100BT från Kenwood (ekonomiskt beslut att köpa den) så resten av bilen ska bli modern och fin, allt blir inte satcomm och liknande utan det ska smälta in i helheten och ev styras av min hemsnickrade PolMan lösning

Och sedan kommer lacken,,, och vilken lack sen

Ja det är på gång med stormsteg Instyle och allt