Publicerad den

Mercedes MultiMedia Planering

Nu när Mercedes:en nästan är helt genom besiktningen (behövs fixas handbromsen men det är på Gång) så är det dags att göra något åt mediasystemet i stackaren.

Nej Original i en w124 så är det knappast världens bästa ljud och lägg sedan till några års väder och vind kyla mörker och drivis så får man vad man förtjänar, ett ljud som påminner om en gammal tratt grammofon i bilen (ni vet dom där som fanns på Åsa-Nisse tiden arghhhh)

Planerna nu då?

I mitt tidigare projekt dvs den SAAB 900T som jag envisades ratta kring i tills bilprovningen utrustade den med en proper spansk flagga på rutan den hade nåt trevligt, en Mobil HotSpot lösning (utdelat wifi nät via Router och 4G/3G modem) och en webserver som presenterade bilbygget för alla trevliga inloggade.

Men nu tar vi det ett snäpp högre, webserver, hotspot + centralt styrd dator i instrumenteringen, skärmar bak multimedia, gps och en jäkla massa skön musik i en bil byggd som en bastant stridsvagn .

Prylar som redan finns är huvuddator, hotspot lösning, server och skärmar, ska fundera på Huvudenhet och om det blir Sony högtalare i den här också eller om det ska siktas på nåt nytt.

Naturligtvis så tittas det på lite andra saker också, dvs motorprylar märkta Cosworth bla men det kommer vi till

MotorManiac