Publicerad den

Mercedes Snart dags för Besiktning

Problemet med att köpa en (förhoppningsvis) bättre begagnad bil är att hitta nån i rätt prisklass

Som förhoppningsvis är skattad och besiktad (så jag slipper ångesten att köra genom den stora bilprövningen) men den här gången så blev det en Mercedes för 6000 kr (lågbudget segmentet) som både behöver besiktas (2 november) och skattas .

Så inför den stora prövningen så måste jag fixa ett ventilationshål i golvet under passagerarmattan , kolla upp så inga bromsledningar eller slangar har gravrost (dålig erfarenhet från den spanskflaggade SAAB.en jag hade en gång )

Allt det här innan jag kan sätta mina arbetsvilliga händer i bilen för att skapa ett fordon som känns som mitt.

Mina fördomar för Mercedes kommer från mitt norrländska påbrå, där man endera var skogsägare, lastbilschaufför/åkare eller storbonde om man nu raggade kring i Merca  (ops glömde Taxi Chaufför) men fördomar är till för att brytas.

Med 40000 mil på mätare så går kärran utmärkt i både motor och automatlåda , så det börjar bli lite kärlek i hjärtat banne mig hahahah