Publicerad den

Min inspiritation till BusBilar

Att man kan bli inspirerad av andras byggen är väl mera regel än undatag, och en som verkligen fick upp mina ögon för hur man kan få rätt enkla och alldagliga bilar att bli lite extra är faktiskt Gandalf Malmborn, vet inte hur många av hans klart corny byggen man sett presenterade i Bilsport som fått en att smila extra brett och fundera på hur många hästar som varit hemma i det stallet :-), men han lyckades med att få just det man är ute efter … uppmärksamhet .

Som en SAAB med världens vinge , det kan säkert reta gallfeber på vem som helst (fotografen får gärna maila admin@motormaniac.se så ser jag till att denne får upphovsman vid bilden)

Mina byggen är mera anspråklösa, jag har inte hälften av den mannens munläder eller kontakter så det blir NoBudget Rides byggen och en massa harvande för att hålla ihop allt 🙂

Gandalf ska ha en Eloge för det jobb han gjort åt Nonne på www.ljudbyggaren.se den här våren sommaren, Nonne synade en lastbil med en Mc (jo jag vet hur hårda bilar är efter min smäll 2002 som aldrig lär fixa sig) så Gandalf har hållit trollkarlshov i verkstan och svingat sitt trollspö 🙂

MotorManiac