Publicerad den

MonsterMercan färgar av sig?

MonsterMercan vs Buick

MonsterMercan verkar färga av sig, lite som när man tvättar nya kläder 🙂

Eller hur ska man tolka synen som dök upp när Vi var i Sollefteå 🙂

MonsterMercan vs Buick

Det är min Mercedes som står där framme, och färgen har visst smittat av sig till Jätte Buick.en bakom

MonsterMecan vs Buick, sollefteå

Ok jag gillar faktiskt både Merca och Buick (om ägaren läser det här så dra iväg ett mail till mig eller en kommentar med lite mera info om bilen)

Hade hellre kanske kört Amerikanskt slagskepp tillbaka till Helsingborg än Mercedes:en men får nöja mig med livbåts storlek på bil..

Måste erkänna att en fullsize Buick Electra är en trevlig syn som jag inte ser så ofta nere i Skåne, eftersom jag brukar hamna på Vallåkra istället för Bjuv BurnOuten i Augusti så missar jag en stor del av AmCar kulturen i Skåne , men det kanske ska bli lite ändring på det?

Naturligtvis beror det lite på läsarna här, Vill Ni se mera bilar av den sorten lämna då en kommentar och/eller en inbjudan så dyker en trevlig Maniac upp med kameran i högsta hugg och blocket redo för lite anteckningar (gäller också snygga Hojjar)