Publicerad den

MotorManiac drömmer om… Rover

MotorManiac drömmer vidare

Besöket på Skroten igår satte verkligen igång tankeverksamheten hos mig, Mercan dricker 1.7l milen just nu så det känns som det har flyttat in en strömvirvel i min plånbok.

Så just en liten trevlig Rover skulle göra under för min bensinräkning 🙂

Tanja som skriver på Passagerarsidan på TopGear Sverige har hittat en liten Elektrisk bil och förhoppningen är väl att det ska vara en skön miljövänlig ekologisk (hyffsat) bil, själv tror jag det är nåt som rymt från radibilarna på nåt övervintrande tivoli där uppe 😉

Funderar om det skulle vara dags att jaga rätt på en Mazda 323F igen (nån läsare som har nån som står och samlar damm?) har kvar en massa trevliga saker från den saliga Micro bildelar’s MotorManiac  sponsring som ingen verkar vara intresserad av att köpa, så varför inte bygga ett busbygge?

Testar just nu ett Parrot MiniKit + dvs en trevlig handsfree för mobilen i bilen, som snabbt sätts fast på Solskyddet och verkligen gör rätt för sig i bilen.

parrot-minikit-slim-zoom01

 

Fördelen med den är att den också läser upp köranvisningar från den mobila GPS:en medans du kör vilket kan kännas rätt skönt, det samtidigt som den är trevlig i design och funktion, i paketet följer med förutom själva huvudenheten både en laddkabel plus ett resårband för solskyddet så du lätt kan ta med enheten när du parkerar.

Röststyrd uppringning plus att alla menyer talas fram (det finns ingen display på den här) så gör den verkligen rätt för sig i bilen

Uppdatering:

Det finns ett test nu hos mobil.se på det här, men jag var först 🙂