Publicerad den

MotorManiac lägger bud på bilar från SAAB museet

Jodå jag kunde inte hålla mig, efter att ha ögnat genom den digra listan av SAAB bilar som gömmer sig där uppe på museet i Trollhättan så kändes det inte mer än rätt att lägga några små bud (skambud kanske men kom ihåg det här är en fattig bloggares privata ekonomi , annars hade projektbilarna garanterat varit dyrare….)

Så vilka vagnar är en ”Maniac” intresserad av?

SAAB 9000CS limousine skulle naturligtvis vara det perfekta projekt objektet för HighTech strävandena som jag bråkar med, dvs mer yta för lösningar och en sjujäkla eventdisplay på utställningarna ….

Sedan fanns det någon pansarförstäkt SAAB 900 som naturligtvis lockar mitt MÖP:iga jag

S å tror jag att det blir någon affär… nja men försöka duger väl konkursförvaltarna vill nog gärna ha mer pengar än vad jag kan uppbringa, men en förhoppning finns väl på ett visst affektionsvärde som inte får gå förlorat.

Många av dom här bilarna får inte köras efter väg så det blir en stor prydnad (gissa vad frugan kommer tycka om det …..)

 

-=Maniac=-