Publicerad den

MotorManiac meets TopGear på MotorMässan

MotorManiac vs TopGear Sverige

MotorManiac (dvs moi) har äntligen lyckats springa in i Joakim dyrendand från TopGear Sverige (plus alla dom andra hypertrevliga personerna i TopGear montern (Länkar längre ner i inlägget till mina övriga bloggar ) )

TopGear MotorMässan

Ett trevligt möte för mig (hoppas det var lika trevligt från andra sidan MonterSkranket) jodå jag har en förkärlek för TopGear Sverige eftersom det är en helskön tidning trots att mina vanliga skriverier håller sig kring fordon av en annan prisklass, dvs det lär bli mer skrivande på carmag.se som också är en site jag driver

Så mötet var givande och även som sagt övriga trevliga människor där i montern bekräftar min magkänsla kring att det är ett trevligt gäng som höll igång på MotorMässan.

TopGear Sverige Super Crew

TopGear Sverige’s Super Crew in action 🙂

Så nu börjar mitt jobb med att sortera några tusen bilder som jag tagit under dagen, och skriva om sköna drift bilar, sköna dröm bilar och allt annat skönt som hamnar på en så välbesökt Mässa som den här.

DriftKingjuke or joke

Litet smakprov på vad det ska bli för bilder och lite kring vad som ska spridas ut bland dom olika skriverierna som jag Er trevlige Maniac gör när han inte är ute och pratar öronen av trevliga människor.

För naturligtvis skriver jag om mer än Motor hobby.. lite Länkar

Det plus Twitter och FaceBook (följ mig gärna Ni berikar min sociala horizont) jag har Alltid tid för den som skriver

motormässan

Event är trevligt och jag hoppas alla besökare och utställare känner att det här ger just det där lilla extra som gör just dom här tillfällena så speciella, och vill just Du få lite extra uppmärksamhet för just det Du vill förmedla tveka inte utan kontakta mig

admin (a) motormaniac . se (ersätt med snabel a och ta bort blanksteg där det behövs och Voila en email adress uppenbarar sig

-=Maniac=-

Ps: GeekInfo motormaniac.se drivs utvecklas och driftas av en person dvs Jag (se mer under info) dvs jag jobbar med SEO, PR och development av Plugins mm för mina siter plus föreläser om varumärkesvård och Optimering, hjälper även andra med det plus privatpersoner bara att kontakta så gör vi att det Händer