Publicerad den

-=MotorManiac=- testar SonyEricsson Z530I

Ett av mina favoritverktyg när jag går runt i mina tankar och kollar in väldesignade fordon är, Min Mobiltelefon. Många är dom telefoner som passerat mina flinka små fingrar, men den som stannat kvar längst hittils har varit en SonyEricsson Z530I, och då frågar sig den kloke varför?

Jo eftersom den på ett enkelt sätt har fungerat både som musikmaskin och kamrat under tråkiga stunder (sjukhus) kunnat visa film och förhöja mitt sinne med ljuv musik, men också kunnat ta hjälpliga bilder på dom mest trevliga fordon som jag snubblat över under mina irrfärder runt i landet, den har följt med på Kvällen innan Vallåkraträffen som är en stor begivenhet här i Helsingborg, och varit snabbare att ta ögonblicksbilder med.

Men nu börjar den kännas begränsad stackaren, naturligtvis har jag en sån där megapixel kamera i lådorna hemma, men mobilen har ju alltid haft förmågan att vara snabbare än den, och på vissa ställen är Mobiulkameran outstanding.

En annan sak jag har gillat med min Z530I är bluetooth kopplingen, för naturligtvis så funkar min Bildator–>Server koppling via gprs nätet och då behövs telefonstackaren, men än så länge får den hänga kvar i väntan på ett bättre alternativ……

-=MotorManiac=-