Publicerad den

Mumien II återkomsten

Mumien II

Mumien II Nu går det snabbt framåt, knappt ett dygn gammal så blev det dags att sätta in välljud i bilen och göra lite nyttiga saker.

Biltema stereon funkar säkert bra, men inte för mig

Mumien II

Så den åkte ut rätt snabbt plus ett nyinköpt ISo kablage så prylarna ska vara lätta att plocka in, och en Pioneer DEH-3400UB som huvudenhet till att börja med.

Så första delen av billjuds installationen funkar i alla fall (naturligtvis är det här en enklare Pioneer enhet, men den räcker för ett tag i alla fall, naturligtvis vill jag ha in en BlackBox lösning istället)

Steg 2 blir (efter ersättande av KGB mönstrade däck och Besiktning) blir att plocka in lite bas i bakluckan (har en alpine 12″ som vill in…) och plocka in lite trevliga saker i dörrar och Instrumentbräda

Snart ny vecka och då blir det att överfalla Thomassons Pick and Pay efter lite bra att ha saker till Volvon…

Silvertejp har redan hittat på plats på bilen, fast mera som maskering av ett rätt fult hål i framskärmen, för även om det kan anses som avancerad lättning av bilen att låta delar av den förmultna in i korriderande form så känns det rätt bra att kunna satsa på en enfärgad bil..

Det lär gå åt fler SilverTelp-rullar till Mumien II än Mumien I som var klart mindre, men det finns inga problem, bara lösningar..

Och naturligtvis så finns redan planer på bortom det här projektet, bollar just nu mellan BTCC lack eller ett hett BodyKit och fullvinge med Statlig Touch (RacePreppad Polis Målad 850?) får se vad det kan bli, lite i stil med Taxin i franska filmen Taxi (IMDB) ett rätt kul Busbils projekt med lite extra glimt i det berömda ögat..

Så planer finns, men först blir det Mumi….en som ska presenteras

Maniac