Publicerad den

Nära att bli blåst på Ebay

Ebay, både en välsignelse och förbannelse på samma gång.

Ett ställe på nätet där man kan hitta allt och ingenting , där man effektivt köper grisen i säcken och får behålla både Gris och säck, eller vad man nu kan säga, i alla fall det mesta som jag hittar där har kommit fram ja nästan allt.

Eftersom jag av någon anledning kommit över en trevlig Volvo S80 så kändes det inte mer än naturligt att få tag i en Volvo Vida, dvs boxen som gör att man kan kommunicera med det mesta i bilen och samtidigt slippa betala massa pengar som man kan använda till att ja köpa mer onödigt på Ebay kanske.

Ja i alla fall så hade jag handlat av den här försäljaren förr och allt hade kommit fram tidigare, men den här gången dröjde det och spårningskoden slutade med att nåt hade lastats på ett plan och sedan nada null nix niet , samtidigt så dök det upp ett meddelande från säljaren att jag var en av ”utvalda” kunder som skulle få en present om jag nu lämnade ett bra omdöme.

Genast dök det upp 2 varningstecken, ett säljaren bytte smeknamn på Ebay, två alla omdömen blev privata så dom inte gick att läsa.

Så jag gjorde som man ska, jag meddelade säljaren att jag inte lämnar omdömen innan jag fått varorna vilket resulterade i ett svar att min present var skickad hahahaha, och att jag kommer ta upp det här med EBay om jag nu inte får något

Så det som hände tillslut efter en hel del messande fram oc tillbaka (varje gång säljaren svarar på meddelande så stannar klagomålet upp för att du ska svara) så gick jag direkt till Ebay’s kundservice och voila pengar tillbaka till mitt paypal .

Lärdom från allt det här, ibland så får man det man betalar för och ibland inte men så länge det går att spåra och man inte gör av med mer än vad man kan riskera att förlora så går det bra oftast