Publicerad den

Niclas Wahlgrens Subaru, nu på Blocket :-)

Japp nu är Niclas trött på att ratta kring i Subaru, eller vi kanske ska säga att inte ratta kring i just den bilen, verkar fått ett rejält måndags exemplar och nu så är den ute på blocket (Läs annonsen Här)

01-subaru-brz-concept-sti-la

Själv är jag ju rätt van vid bilar som mest står på parkeringen och ser ledsna ut och ja visst hade det varit trevligt med ett Subaru projekt, men är fortfarande en oekonomisk norrlänning med motorblogg dvs en “Hobo with a Blogo”

Men ger iaf Niclas lite goodwill och pekar på annonsen och hoppas han hittar en köpare, och om det nu blir så Nivlas så hör av dig när du skaffat nåt nytt att rulla kring i (Ja jag gissar att likt “Fantomen” så rullar Nicke kring på Stockholms gator som en vanlig man mellan varven )

Citat Blocket (Niclas Annons):

Jag säljer nu min skitbil då samma fel på växellådan hela tiden upprepar sig och det även skramlar lite här och var i bilen.
Bilen har inte gått så mycket (endast 2900 mil) då den mest stått på verkstan under dom 3 år jag ägt den.
Jag har försökt att få Subaru själva att ta sitt ansvar att lösa in bilen utan framgång, så därför ger jag dig nu chansen att köpa denna skitbil.
Tag med bärgningsbil om du tänker slå till. Det lär behövas.

/Niclas Wahlgren

 

Lycka till Niclas

 

// Janne Maniac Eriksson