Publicerad den

Note to Self!?!

I bland överträffar verkligheten fantasin, efter senaste dagarnas totala otursturbulens med rostiga avgasrör och kokande golfar så började jag tycka att det luktade rätt mysko i G3:an.
En sur och rätt stickig doft som verkligen gjorde färderna runt Helsingborg allt annat än angenäma .
Så vad berodde nu det på? Jo tidigare i vår när jag började veva igång Saab:en så hade naturens krafter och tjuvström tagit kål på batteriet, och eftersom jag hade ett i reserv från den nu saliga Mazdan så gjordes ett försök med just det batteriet, tyvärr så var det till och med sämre än det urdragna, så det placerades i Golfens bagage iväntan på ett soprum för riskavfall.
Där blev det kvar och efter några väl inspirerande kurvtagningar så hade batteriet vält och tömt batterisyra på mattan, det luktade som fotbollsstrumpor gone baaad.
Nu är det sanerat och min superintelligens ifrågasatt av…. Mig
Latheten överträffar smartheten ibland

MotorManiac