Publicerad den

Nu Ska Polis-SAAB:en bort

Polis SAAB :en eller som jag nu skrivit på blocket Skrämselhickan (pga den reaktion den ger när man smyger upp sig bakom andra bilar) ska bort och förhoppningsvis bli ett lite roligare projekt, för nu när KaOS Forden är borta och Hyundai.en är officiell familjebil så måste jag ha något trevligt att sätta mina händer i så jag inte börjar plocka för mycket med min Bruksis

wpid-20140228_144603.jpg wpid-20140228_144607.jpg

Så vad får man då om man nu slår till på den trevliga gamla snut saaben, jo en vit SAAB 9-5 som varit i statlig drift i ett gäng år, den är inte helbilsgodkänd vilket gjorde en besiktningsingenjör helt lyrisk när jag talade med honom om möjligheten att bygga om just bilen (kan förklara helbils godkännande senare)

2.3t med delvis ombyggd inredning då den gamla hade en massa hål efter Polis utrustning (nej ingen av den finns kvar i bilen )

Helst vill jag byta då jag mest är på jakt efter ett projekt och egentligen är mindre intresserad av pengar (japp helt skruvad det är jag det) så har du en Chevrolet S10 eller Astro .. ja eller en kul alfa, chrylser eller nåt annat som du känner du vill bli av med så maila janne (a) niccman.se så kanske vi kan hitta på något

SAAB.en är besiktad och avställd i väntan på Just Rätt köpare/bytare och som länken längre upp statuerar så finns det en längre berättelse kring bilen som med så många andra av just mina projekt……

Men som lägger väl upp Länken igen så du kan läsa dig till vilket under till bil som jag nu vill låta gå vidare till nya äventyr…

Så kom igen nu och njut av möjligheten att agera privat spanare i din alldeles egna civilbil, skräm grannar och andra människor på bästa amatörpolis manér eller lägg dig efter motorvägen och lek hastighetskontroll tills du blir jagad från vägen av någon irriterad medbilist 🙂

pengar
Bild från disney.se