Publicerad den

Ny luft för Bruks-SAAB:en

Så idag damp luftfiltret ner från SpeedParts så snart bär det av till ICA för att hämta det *ler* gick genom alla mina klubbmedlemskap och Voila eftersom jag inte fått dokumentationen än från Saab Turbo Club så sved det lite i lädret eller hade kunnat svida, för www.900klubben.com hade också rabatt *ler* så jag är hyffsat nöjd, nu fattas bara en lite mysigare dumpventil och wastegate så kan jag börja känna mig nöjd (innan det ska fixas mjukvara.

Fick ett bud på en av mina domäner idag www.fordonsmarknaden.se som ligger vilande var visst intressant (har com adressen också ) så det ska bli kul att se vilket bud det kan bli, kanske kan bli en liten startplåt för Micro-Mazda Stereon eller bruksbils ljudet .

www.prylparadiset.se är också kul att börja få fart på, men ok hade varit skönt med fler skribenter ..

245370745

Ibland känns det som om jag skulle behöva en bildskärm i den här storleken

Kul att läsa efter mina skriverier igår att bensinen ska bli ännu dyrare, snart är det väl bara politiker och annat löst folk som har ynnesten att få ha bil, dvs en återgång till tiden innan T-Forden

 Ford