Publicerad den

Ny stil & Nyheter

Så då har det hänt, stilen på MotorManiac har ändrats. Eftersom IE (Internet explorer) hade problem med förra templaten så kände jag att det behövdes lite ändringar, har också dragit ner på reklam på sidan, ska försöka hitta en lösning för att få mitt skrivande att i alla fall betala för serverplatsen, men vet hur störande det kan vara med en massa annonser som kommer i vägen för det man vill läsa.

Lite skön info om Bilmässan , jag gillar iden med banan som går runt mässan, där man har möjlighet att åka med nån av dessa trevlia förare:

• Kenny Bräck
• Mattias Ekström
• Leif Lindström
• Jenna Brorsson
• Johan Sturesson
• Oscar Svedlund
• Ramona Karlsson
• Hans Gustavsson
• Alx Danielsson
• Peter Sundfeldt
• Stefan Lindberg
• Edvard Sandström
• Rolf "Myggan" Nilsson
• Martin Jarl

Kenny skulle vara trevligt att åka med *skratt* hoppas hans rygg mår bättre än min, själv ska jag snart ratta runt Knutstorp med min lilla BruksRacer SAAB .

bana_motormassan_mini