Publicerad den

Nya Funktioner och Volvo Ångest

Som återkommande besökare märker så har det börjat dyka upp nya funktioner på sidan, jag håller som bäst på med att försöka lägga till en fotoalbums hanterare för dom konceptbils bilder som jag tycker om att plocka fram här på sidan.

Och det verkar (ta i trä) fungera hyffsat, ska också försöka fixa översättningen av mallarna under helgen, börjar bli trött på svengelskan.

Har också jobbat lite med min nya site www.prylparadiset.se , jag är ju man så därför gillar jag ju leksaker hehehehe. Där jobbar jag med mallen också eftersom jag vill att loggor och färger ska stämma in bättre.

Tankarna snurrar fortfarande i huvudet om vad jag ska göra med Volvo 480 Turbon som jag har på parkeringen, en sida av mig vill behålla den då den är hyffsat ovanlig och i ovanligt fint skick.

img_47038253d7154

Hade jag ett garage hade det väl varit enklare men nu står den på parkeringen till ingen nytta, plus att krutet ska läggas på Micro-Mazdan och Bruks- SAAB:en, livet ska väl inte vara enkelt