Publicerad den

Nytt Projekt “Old Frightful” aka Monstret

Monstret

Det blir namnet på mitt nya projekt, det gamla alfa projektet gick i Graven pga bristande inspiration och intresse på samma gång som mitt hyresbolag bestämde att min hyrda parering inte fick härbärgera projektbilar utan det måste vara körbara bilar dvs påställda i trafik

Så vad är Monstret för något då, eller Old Frightful som arbetsnamnet också är (då jag skriver på engelska sidor om det här också)

Ford Scorpio 2.9l Estatewagon

En bil som inte så många tycker om och som har ett utseende som få faller för, dvs den kallas för Glad Groda men i alla fall så är det en bil som det finns viss potential att göra något med.

Den är inte ny, den är inte speciellt vacker den är bullrig den tar plats , ja vad kan jag säga förutom att jag fasen älskar den här bilen på alla möjliga sätt och vis.

Jag har faktiskt bara den här kvar, det på grund av att jag hade skatteskulder som till slut gjorde att Hyundaien jag ärvt efter min stackars bortgångna mamma utmättes rätt brutalt en dag (och ja jag vet att en del av er tänker skyll dig själv, och dom som gör det hoppas jag innerligt endera brinner hela vägen ner i h*lv*t*t eler att ni en gång hamnar där själva) min historia och problem kommer från en otäck mc olycka 2002 och efterspelet som gjorde att jag fick gå från ett högbetlat it jobb till i princip ingenting samtidigt som depressioner och andra diagnoser (Bipolär + Borderline EIP problematik) gjort att det inte finns så mycket i livet som känns så kul mellan varven, men som tur är så har jag Er kära läsare..

Så nu kör jag igång Monstret och får se vart det här rullande projektet tar för väg genom den här bilbloggen, men det som planeras är primärt att få den genom besiktningen och sedan lägga upp GPS spårning bara på kul och lite elektronik oc .. och . och ja vad jag nu får råd med, det lär bli frankenstein liknande upplägg med en hel del besök på diverse bilkyrkogårdar då det börjar bli rätt udda att hitta delar till den här kärran.

Så tips sponsringar och donationer ser jag gärna och jag ÄR tacksam för allt