Publicerad den

Oh What a Body

Gud vad jag önskar jag hade outsinligt med kapital att kunna ösa in i mina projekt *ler* som det mest är nu så vänder jag och vrider på mina slantar.

I Bilsport så läser man lite då & då om hur andra klarat av att hantera ekonomin, och fått läsa om hur falukorv och Coop makaroner kan göra underverk. Tyvärr så gissar jag hur populär jag själv skulle bli hos Junior (16 bast) och frugan om jag ens vågade andas ett sånt förslag, dvs älskling den här månade kan vi väl kalasa på nudlar medans jag skaffar det där läckra bodykittet som jag visade dig……

saab_ny_900_front 

Hmm gissar jag skulle åka på en hurring och en stående invitation till soff sovande dom närmsta dagarna.

Så jag lär få fortsätta med pusslandet med dom stackars slantar jag lyckas röva bort, och spendera timmtals med annonser på blocket och liknande.

Just nu så koncentrerar jag mig på ljudbiten i bilarna, har väl lite dåliga erfarenheter då förra systemet, ett skönt Alpine system med allt från indash skärm till blackbox blev stulet ur bilen medans den stod garagerad.

Såg för övrigt en skön klocka på Alpines hemsida, även om jag inte burit klocka sedan den första mobilen gled ner i min ficka så skulle jag starkt överväga att använda den här, jag lovar.

197325-rescaledpic-300x189