Gamla Synder

 

En Bilfanatikers Historia

Dags att börja om, den gamla artikelserien som låg här (den jag skrev på Expressen’s Blogg tidigare dvs 2007) kändes lite utdaterad plus att bilderna fattades.

Så vad gör man, jo kanske börjar om på nytt, så grabba tag i kaffekoppen och häng med som Robban Ashberg skulle säga.

 

Smått & Gott

När jag var liten så var min mamma ute rätt rejält i den trevliga RaggarSvängen som det lite trevligt hette på bred norrländska, det innebar att jag såg det mesta från baksätes perspektiv, dvs stora amerikanska bilar i diverse skick, Buick Electra, Chevrolet Impala .

buick-electra-05

Och naturligtvis så har jag då också varit med om diverse missriktade ombyggnadsförsök, gissar det skulle krulla sig efter ryggraden på AmCar gänget med berättelser om Cab konverteringar av klassiker , men det är inte det jag ska skriva om utan min historia….

Min första moped måste ha rullat in när jag var 10-11 år, en gammal sak med trampor istället för fotpinnar, men det gjorde inte så mycket.

vicky_iv_standaard

Jag brukade köra på uppfarten hemma och en bit upp efter grannens backe innan jag körde hem igen ca 200 meter men det var himmelriket, fortsatte med det till en lördag då en av mina morbröder var på besök med sin familj och jag råkade köra bort backspegeln på hans bil, mina moped privilegier drogs hastigt in och jag förpassades till cykel.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *