Publicerad den

Pengar & Garagedrömmar

Ännu en dag fylld av kommando mekning för fulla muggar, snut-saaben har fått lite mer skräp utrensat ur sig och mer stereo inbyggt så nu börjar det se bra mycket bättre ut utan alla boxar och klippta ledningar som stack ut överallt i bilen,

kabelnystan

Och det är nu som den här jäkla kroniska bristen på kapital som vanligt börjar kännas lika kul som vanligt, plus att jag vill bli kvitt utseendet på bilen, dvs ja jag är trött på att åka i nåt som ser ut som en civil bil, men garage det finns det väldigt lite av i Helsingborg .

hd-trike-4a

och det sätter väl lite hinder för trike bygget nu i höst/vinter eller så får jag rensa förrådet och börja bygga min efterlängtade HD trike.

Blev jäkligt inspirerad ute i Bjuv under våren så jag lär knappast släppa det här (ok det är väl den där 40++++ krisen som börjar slita i mina gamla Hoj nerver igen)

Ovanpå allt det här så vill jag lacka om snut-saaben i M90 kamouflage (dvs inte grönt/brun/svart utan mera vit/ljusgrå/mörkgrå) och göra en ordentlig bil av den till slut.

Jagar också ett bus-bygge som det hade varit kul att smälla ihop innan vallåkra cruisingen i år, dvs utan att upprepa silvertejps bindningen förra året utan nåt ännu mera skruvat, billigt som ger mersmak utan att stå på “spelplan” i år .

Förresten hoppa in och gilla oss på Facebook https://www.facebook.com/MotorManiacSE eller varför inte https://www.facebook.com/StreetRaceSWE

Ja vi finns där också 😉

Maniac