Publicerad den

PickUp picking up the pieces

Då har det blivit en vecka i Kramfors, och nu är jag rätt taggad att fundera på vad som ska hända projektmässigt

För det har blivit en del skrivande kring sk Jobb Bilar dvs små transportbilar som oftast ses hos vaktmästare eller anda hantverkare och naturligtvis så har jag fått en hel del ideer nu när jag ratta kring i diesel Berlingon i en vecka.

pickup

 

Det jag funderat på ett tag har varit att skaffa in en Pickup som en Chevrolet S10 eller liknande som ger flera fördelar med vad jag nu tänkt framåt, dvs en lite annorlunda bil i styling sammanhang samtidigt som man får den där bakhjulsdriften som i vissa fall kan vara rätt så kul .

För just det är min grundtes när det nu gäller att hålla på med att bygga bil, att det ska vara kul och det oavsett vilken bil det nu är som jag lägger ner min tid/själ/inspiration i .

Så nu gäller det att hitta rätt objekt, dvs en kärra som inte är allt för dyr samtidigt som den  ska fungera utan några större problem, eller ok det är helt ok med ett renoverbart objekt som kan behöva lite tid och “kärlek”

Och skulle jag inte hitta en bra S10 eller liknande så får det kanske bli en Caddy eller Skoda för som många av mina läsare vet så är jag inte speciellt kräsen när det gäller just bilar

pickup

 

Utan det som räknas är glöden i processen att skapa något efter eget huvud (inspirerat av andra men med egen vinkel)  för det är det viktiga att det är något eget som får skina igenom när det ska skapas nåt nytt och häftigt.

Så nu ska det jagas ett projekt som jag ska göra mitt bästa för att hinna klart med innan vallåkra i Augusti och har DU nåt som står och skräpar som du vill bli av med hör av dig till janne@motormaniac *punkt* se så kanske vi kan hitta på något kul