Publicerad den

Pioneer Drömmar

Efter en heldags kopplande i bilen med billjudet så har jag fått Pioneer drömmar, dvs drömmar om sånt som jag inte har råd med. Billjud är ju en vetenskap, hur får man optimalt ljud i en plåtburk där en del av högtalarna är placerade i fothöjd, eller riktade mot kupat tak *skratt*

I Micro-Mazdan huserade ett tag en avancerad anläggning bestående av en Alpine CVA-100R och medföljande blackbox, tv tuner, vcd växlare och ett stort antal Högtalare och slutsteg.

alp_dash

Men en vacker natt så tog några mindre nogräknande personer sig in i garaget och städade det så som det aldrig blivit städat tidigare (vilket också tog död på mitt hyreskontrakt för det garaget *suck*)

Men nu har jag som sagt snöat in lite på Pioneer’s produkter, ljudet som den lilla Mp3 spelaren kan åstadkomma i Bruksbilen är imponerande. Men jag skulle helst vilja ha den här:

avhp5900dvd_2_detailpage

En sån en Ipod adapter ett gäng slutsteg och nån extraskärm skulle nog få resan att bli ganska behaglig både för mig som kör som slipper tjatet om att det är tråkigt i bilen (jadå både fru och son) och dom andra som får underhållning *skratt*

-=MotorManiac=-