Publicerad den

Pioneer eller inte Pioneer

Ok nu har det som jag skrivit i förra inlägget monterats lite nya Ljudprylar i Bruks Racer’n , rotade kring i källaren och hittade lite överblivna prylar dvs Pioneer 6×9" och annat smått och gott, ok hade hellre plockat in lite Alpine prylar, men jag får ta vad jag har.

pioneer_subwoofer

Musik i bilen är en förutsättning för en skön resa, och med Bil-pc systemet så kommer det bli tom bättre , dvs media E-post SMS, och GPS dvs uppkopplad när som helst, var som helst, när jag vill.

Kollade runt lite på Alpine’s Web-Shop och hamnade på demo + fyndvaror, Jag Vill Ha, är väl den känsla som främst beskriver det som jag kände. Dvs hittade en Huvudenhet som skulle göra Mazdan Rättvisa, och en del annat bra att ha  (en CTA 150R skulle garanterat låta bra i Mazdan och back kamera…)