Publicerad den

Planer Alfa Romeo 156

Ja ni hade väl aldrig trott att den var borta, nej den står och pryder sin plats på parkeringen precis som den sak lite i väntan på idéer .

Jag måste inflika att jag blev klart inspirerad av Lukas Kooz bil på bilsportmässan i Jönköping i påskas, ja jag gillar temat RoboCop  och det är lite därifrån jag nu skissar på min bil, nej det ska inte bli en kopia utan ja just lite inspiration tas från Lukas.

IMG_20150724_200311

Så mitt utgångsläge är en Alfa Romeo 156 JTD SW (Sportwagoon som man envisas kalla den) där jag i dagsläget slitit ut i princip hela inredningen.

Kommer fixa rosten på den (ja Italienska bilar rostar kopiöst) vilket kommer troligen innebära transport upp till norrland och mutande av trevliga människor för att använda svets och garage.

Sedan ska bilen delas av med ett lastutrymme för att reggas som Lastbil för att få ner skatten något (plus utan inredning så blir den lättare torts avdelningen av lastutrymme) och för att få bort det där förb helbilsgodkännandet som ger vissa problem för att modifiera bilar idag.

Temat på bilen ska bli Resident Evil, dvs spelserien (och filmserien) med inriktning Umbrella Corporation och nej det är inte inriktning bilstereo utan inriktning teknik att höra basen pumpa ut från en bil är lite MEH!!! tråkigt nope diverse kommunikations lösningar och IT är inriktning plus  utrustning i övrigt.

logo_umbrella_uss_by_darth_m0rtuus-d4tkjbs