Publicerad den

Öppna Bilar för vårvärmen

Så idag har det varit underbart väder i Helsingborg, så då kommer tankarna på en härlig öppen bil.

Så för att mina trevliga läsare ska få nåt trevligt att se på så tänkte jag att det kunde vara på sin plats med lite inspirerande bilder.

20061004-2006-bmw-m6-neiman-marcus-limited-edition-individual-convertible

2007_bentley_continental_gt_convertible__1 MiniConvertible

Och sist men inte minst eller sämst så kommer……

concept_camaro_convertible

Den här veckan som kommer så blir det en hel del tester på Alpine MediaSpelaren, lite byggbilder på SAAB:en’s Bildatorbygge, och lite kring början av ihopsättningen av Micro-Mazdan, så det lär bli en hektisk vecka. Kommer hålla Er uppdaterade med min testutrustning från Telenor, dvs en Acer Aspire 4315 med mobiltbredband, samma bredband jag hoppas jag kan fortsätta testa och visa i sommar med Bil-Pc projekten.

-=MotorManiac=-