Publicerad den

Projekt & Bilder på plats

Så nu är både nya Projektet på plats och alla bilder 🙂

Alfa Romeo (enl TopGear så kan man inte kalla sig bilentusiast innan man ägt just en Alfa, jag har haft 2 🙂 )

Så nu är InGear projektet startat som ska visas upp på Bilsport mässan i Jönköping (förhoppningsvis) i påsk 2015

2014-07-12 16.03.35small

Fast med lite trevligare dörrar än dom som sitter på bilen idag och en st Airkondition mindre ASG

Men ok det är inte bara det som nu hänt på sidan sedan sist, nej det har äntligen kommit fram lite foto Galleri delar som saknats ett tag, eftersom jag bytt leverantör sedan sist och faktiskt kört igång en SSL (för att kryptera just Din trafik till sidan)  så har det varit  lite jobb att få allt att fungera igen för att bygga upp en trevlig hemsida som Just DU vill komma tillbaka till.

Så snart kommer jag att släppa på registreringar och annat kul så just Du kan visa upp ditt projekt, och nej vi har inga direkt begränsning utan gillar allt från Busbyggen till seriösa byggen (ja ni vet dom som kostar  en massa pengar för att få på plats )

Kommer också snart att dra igång vår webbshop för att just Du ska kunna visa att du är en riktig MotorManiac för det är vi väl alla?

Oavsett om du snickrar på en Mondeo för 5 000 eller om du sitter med en Caddilac för 125000 så är du alltid välkommen hit inget projekt är för litet eller för stort, och vill du ha det fotat så maila mig på janne (a) motormaniac.se så kommer jag ut och förevigar just DITT projekt .

Nu kör vi så det ryker Motorhobby ska vara kul och allt är viktigt att det ska synas eller Hur

wpid-wp-1404765092306.jpegNu kör vi så det ryker kommer snart upp till Ådalen så Ni där uppe som vill synas hör av ER asap

 

Maniac