Publicerad den

Projektbilar och Ekonomi

Projektbilar

Jag sitter och kollar genom blocket vänder vrider tittar på bilder och funderar, och ja det blir en hel del funderingar helst efter köpet i somras av den trevliga Ford KA’n som så här efteråt kan kännas lite som ett impuls köp.

Projektbilar, ford KA

 

Nej det är inte det att jag ledsnat på bilen, nej inte det minsta men jag har ledsnat på jakten efter någonstans att stå så jag skulle kunna få plocka ner den i hyffsat många beståndsdelar plus att försöka fixa dom där hålen i golvet som fortfarande sitter där, för det är inte så lätt att fixa när bilen står på en parkering och ja helst nu när det börjat snöa också

Har kollat runt hos Skanska, NCC PnB och alla dom trevliga ställen som ev har lokaler som skulle kunna vara bra men för att vara ärlig så finns troligen inte den ekonomi som skulle behövas för att hyra in mig ..

Så är det nåt företag som vill byta tjänster? Jag kan ställa upp med SEO kunnande sociala medier penetrering och få människor att hitta just ditt företag i utbyte mot att få lite tak över huvudet någon helg och möjlighet att få plocka bort lite korroderad plåt och ersätta med frisk och trevlig sådan.

Det har också blivit en del besök på Thomassons Pick n Pay ni vet dom här trevliga killarna som pratar sig varma för Gröna Bildelar  som sagt trevligt ställe även om det har varit tunnsått på SAAB hyllan nu när jag skruvat en del med Polis-SAAB:en och försökt göra den lite mera anständig inuti.

volvo_v70_polismalad_01

 

För det har verkligen behövts tillfixning av bilen då all polisutrustning plockats ur av mig och av stället där jag köpte bilen (vilt klippande och rätt trasiga mattor) och snart ser den lite mera alldaglig ut fast med mer spännande utrustning  inom infotainment och liknande 🙂

Men men Ford KaOS projektet känns lite jobbigt just nu….