Publicerad den

ProjektPlanerande

Efter lite uppdatering av temat (var lite trött på mitt hemgjorda) så är det dags att dra igång trådarna här ute .

backw

Nej det blir knappast en sån här fördet projekt som dras igång nu kring jul, ekonomin hos mig är som vanligt rätt begränsad så det blir lite ”Man tar vad man har” stuk på det projekt som ska vevas igång.

Basen:

I dagsläget ser det inte bättre ut än att det blir den mossanlupna Mazdan som får agera projektplugg, även om det inte direkt är mitt önskade objekt såär det ändå det jag har.

Stil:

KommandoMek stil, eftersom garage i Helsingborg verkar vara omöjligt i mittekonomiska läge så är det  knappast mer än rätt att det blir just kommando stilen som kommer lysa genom, så det kommer bli kamoflage lack och ett visst militärt stuk på kärran.

Teknik:

Dare to be different, 1.6l motor får knappast någon att hurra (förutom min radikalt tunna börs) så det blir kanske lite husbehovs (läs bonn trimm) översyn av motor och drivlina

Elektronik:

Bil-pc, högtalare, stereo och en jäkla massa kul, inget överdrivet detaljarbete utan koncentration på just rolighetsbiten och se var jag hamnar.

Sponsorer:

Inga i det här läget, på gott och ont dvs inga stora kompromisser och vem fan vill sponsra en knäpplapp som står på en parkering och kränger in prylar i en urgammal Mazda 323F hade varit kul med ev nån intressent på ett försök att regga Reaper som reggplåt, böt namn i sommras så jag hade tänkt hävda Peron namn för att få dit det.

Så där står vi,låt nu resan börja