Publicerad den

Pundar Golfen Goes Legal

Som introlåten till The Cults Sonic Temple skiva Sun King så säger även jag:

This is where it all ends

Slut med Golfen’s risiga utseende och dags att börja få den att bli det jag planerat, det har varit rätt kul att ragga kring i den som Pundar-Golf, mest därför man får rätt typ av reaktioner i trafiken med den, för vem fasen vågar riskera sin 100 kkr bil när man är ute och kör så Golfen brukar få en lucka vid filbyten och liknande 🙂

Så idag blir det nya framskärmar när jag dykt djupt ner i Pick and Pay skrotgården för att få tag i det som ekonomiskt går ihop med NoBudget Ride tänkandet.

Det var egentligen meningen att jag i veckan skulle gjort en tur till NetOnNet i Malmö för att fixa in några trevliga 4″ och 6.5″ nu när SAAB:en fått tillbaka sina Kicker högtalare, men pga hälsoskäl hemma så blev det ett ekonomiskt alternativ från Clas Ohlson , Högtalarna heter Excibel och passade plånboken bättre nu när frugan är lite krasslig.

Ljudet? Ok det är inga Sony, Mutant eller kicker högtalare så dom levererar väl det man betalar för och för att förstärka budget intrycket så blir det en DB bas i hatthyllan som kommer drivas av ett Mutant Monosteg en gåva från Micro innan konkursen.

Allt detta matas av en Pioneer  DEH4600MP stereo

Till det så kommer det nu en Datorskärm 10.1″ som kommer köra en polislik mjukvara och server i bagaget som ska samsas med basar och annat.

Bilstereobiten kan komma att ändras beroende på vad jag fixar för erbjudanden och annat, lacken kommer gå i svart och vitt med text och förhoppningen är att få dit en ljusramp på taket innan vallåkra …..

Internet kommer delas ut via wifi från bilen, så det ska gå både att surfa kring den och besöka hemsidan som delas från bilens server…..