Publicerad den

Regnig Vallåkra Söndag

Det är synd att det inte alltid blir det väder som just ett bra event förtjänar, för visst är det klart trevligare att vara på Vallåkra Träffen när solen skiner och det är varmt .

Det blev i alla fall en tur ut till Vallåkra idag igen för mig och jag gjorde något totalt ovanligt för att vara en motordåre (som jag nu själv kallar mig) jag tog …. Tåget!!

Och ja det misstaget gör jag knappast igen, gissar att det kändes lite fel att ta “Vardagsbilen” ut och det är fortfarande lite för mycket kvar att göra på Alfan innan det känns rätt att köra med den (dörrarna är på G och det är kanske dags att vränga på Multi-remmen på rätt ställe)

Efter att ha jagat rätt på Utomordentligt trevlige Per Östman för att säga hej så blev det att gå runt och titta på bilarna, saknar fortfarande att ställa ut nåt på träffen borde nog ha behållit Silvertejps Volvon från 2012 men ja gjort är gjort

Men nästa år så ska jag dyka upp med Diesel Monstret i alla fall 🙂

alfa 156

Hoppas alla Ni där ute haft en trevlig Vallåkra helg och är laddade för att åka hem och skapa nya saker i garaget