Publicerad den

RoadLegends Roadtrip,

RoadLegends Roadtrip

Söndag veckan före midsommar, vad kan vara bättre än att göra en liten trip på 50 mil för att besöka trevliga klubben RoadLegends i Jönköping, ja precis AmCar klubben med det lilla extra.

300vit roadlegends

 

offLogo, roadlegends

Så nu har jag laddat kameran, hittat ett blankt block och en penna (japp kör Oldschool reportage ) och laddar för ett trevligt besök och en hel del fina bilar och trevliga människor.

besök gärna RoadLegends Hemsida och läs mera om klubben och dess medlemmar.

Tankar

Kanske jag också kommer få lite inspiration för mina egna projekt nu också, helst då det mesta verkar sitta fast just nu när det gäller planering och byggande.  Ja vem vet vad som kan hända eller hur, i alla fall ska det bli trevligt att komma iväg så här en söndag och träffa trevliga människor .

Och vem vet om jag kanske till slut hittar den där S10:an som ska ersätta Alfan som huvudprojekt.  För vad kan vara trevligare än en pickup med en 6:a som helt magiskt kan bytas ut mot en 305 tpi V8 (och kanske till och med vara registreringsbar med den setup:en)

AmCar

Vad är min relation till Sköna Amerikanska bilar (ja jag är medveten om att det är ganska lite av den varan på mina hemsidor, men det ska bli ändring på det)  . Släkt med Rolf och Svante Eriksson (Bröderna Cool ) som körde dragrace på 70-talet, morsan älskade “raggarbilar” så det har blivit att åka kring i en hel del av den varan när jag var mindre. Och naturligtvis ett brinnande intresse. Men med det stora problemet med en kroniskt tunn plånbok så har det mest för min egen del blivit sk busbilar som hamnat på min parkering.

Det närmsta jag kommit är väl Chrysler Stratus: en som under en period rullade kring med mig bakom ratten. Men den modellen räknas väl knappast (med en 2.0l Mitsubishi drivlina så är det lite svårt att känna muller)

Men nu är det snart dags…

-=Maniac=-