Publicerad den

Roadtrip och Car-Toon

Vecka 8 så blir det (troligen) Stockholm, för att ladda mina Duracell batterier och naturligtvis få lite inspiration i storstadspulsen.

Det är lätt att ”Snöa In” när omgivningen är den samma dag efter dag, plus att det blivit en hel del tid att tänka kring vad jag ska arbeta med i framtiden (www.niccman.se) så vad är bättre än att dra Mercedesen upp mot Stockholm för att öka på dom 40’000 milen lite ytterligare på mätaren.

RoadTrip

Samtidigt så har det dykt upp en ny avdelning här på sidan.. Car-Toon dvs en vardagsberättelse i serieform som växer fram, läs och njut..

För att resan ska bli njutbar så funderar jag på Bil-Ljudet för just musik är nåt underbart när man sitter efter vägen och ser kilometarar’na försvinna under hjulen (eller i stan när det snarare gäller metrar än Kilometrar) och Mercan saknar naturligtvis just skönt ljud, Baslådan passar inte i det hermetiskt tillslutna bagaget (och nersågningen av 8″ -10″ element i hatthyllan är inte klart) och det enda i högtalarväg är sony i instrumentbrädan plus 80-tals orginalen bak.. jodå burkigt blir det.

Så nu ryker X200 huvudenheten från Rovern och 6.5″ snabb placeras i dörrarna……