Publicerad den

Rost!!! en Alfa Romeos förbannelse

Rost , av den där bruna sorten som man helst av allt inte vill ha på bilen, ja just det har jag hittat en hel del av nu när jag börjat riva bort inredningen på mitt Alfa Romeo 156 Projekt.

lafa rost

Ja det var väl ofrånkomligt men ändå så hade jag hoppats att det inte skulle vara så jäkligt i alla fall.

Problemet är att jag står och mekar på en parkering så det är lite jobbigt att fixa just nu, men kommer inte ge upp i vilket fall rost eller inte så ska det fasen bli bil av den här också, plus att det kommer bli ett busbils projekt på sidan om då Alfan ska få ta lite extra tid .

Så vad letar jag för busbil nu då?

Eftersom jag har en del billjuds dret liggande i källaren som jag inte får plocka in i bruksbilen för överbefälhavaren hemma (läs frun) så kanske det skulle funka att hitta nåt billigt att leka lite med bil-ljud i så länge, tanken var egentligen att Alfan skulle få lite av det, men nu då det kommer ta lite mer tid och mitt tålamod är ja låt oss säga begränsat så har det blivit en hel del letande på Blocket efter något trevligt

(Tips om billiga objekt och/eller garageplatser mottages gärna, skicka en kommentar med mailadress så hör jag av mig)

Som jag skrivit innan så är det lite av ett steg framåt ett halvt bakåt som gäller med att hålla på med den här hobbyn mellan varven, men det är fortfarande så pass kul att det fasen är värt det .

Enda minuset jag har just nu är att sitta på parkeringen eftersom mina grannar inte är lika begeistrade i bilmekanots gyllne värld.

Så samtidigt som inredningen rivs så söker jag efter ett lite busigare projekt då Alfan helt plötsligt blev rätt seriöst, multitasking är ju ordet för dagen och jonglering med ett gäng bilar är väl den yttersta multitasking jobbet om något, så projketet går vidare plus har Du ett vrak du vill bli av med så hör av Dig snälla