Publicerad den

Rover, rover och du gissade rätt Rover

Rover

Erkänn att namnet ger dig rysningar efter ryggraden, för mig av begär för vissa andra av hmm mindre känsla av begär.

Jag har älskat märket sedan barnsben, oavsett om man har sagt att Lucas (som designade elsystemet) är företaget som uppfann mörkret, så har ändå den egensinniga engelska bilfabrikören alltid varit rätt nära mitt hjärta, ok jag har ärligt inte ägt så många rov:rar men efter en lätt besviken rover 215 så har märket ändå satt sina spår i mitt rätt anlupna bilhjärta .

unn

I alla fall så har jag nu scannat blocket efter Land & Range Rovers för att börja med att skapa ett projekt där Min Alfa Romeo inte riktigt räckte till, erkänn att bara se bilden så kan du verkligen se att den här bilen inte bara kan köra på vägen, nej den kan både klättra i  berg och vada över världens flod (ok Älv om man nu ska använda Svenska begrepp)

Så just nu ligger min önskan mest i ödets händer, jag har hittat en rover på nätet men jag är “Runner Up” på den här bilen så det blir att hålla tummar och tår för att se om den nu hamnar på den berömda MotorManiac parkeringen eller om jag måste fortsätta leta efter ett nytt projekt.

I alla fall så har det äntligen börjat röra på sig på den här bloggen, så “stay tuned” som man nu säger  i det stora Landet i Väst där Trump nu leder ett land som på ett eller annat sätt faktiskt påverkar, inte bara hans eget närområde utan ärligt en hel omvärld.

Vad jag nu tycker är ärligt nog irrelevant, vissa saker är klart förnuftiga, och jag är en “MotorManiac for Trump” och det är ärligt min egen åsikt

Livet är en knepig plats att tillbringa sin tid i, och vi alla gör vårt bästa att sätta vår prägel på livet i stort, så nu kommer MotorManiac.se gå över till att skriva på Engelska.

Nästa projekt är en Rover + en Amerikansk Polisbil… Hey Ho, Lets Go!!!!!!!