Publicerad den

Rundgång i Hjärnan

Annonserna på blocket börjar flyta ihop, har snart lusläst alla annonser och sitter och väntar på dom där otrevliga pengarna som aldrig verkar finnas på rätt plats när man letar efter nåt Hjul mässigt , men jag ger mig inte.

Har hittat en hel del roliga projekt som gärna hade kunnat rullas in vid sidan om det som ska bli Maniac’s bruksbil i vinter, en kyckling gul Mondeo som behöver lite kärlek och några kilo trevlig Alpine Ljud hade knappast suttit fel efter att Saab uschlingen blivit skrot ( ja det svider fortfarande i hjärtat med tanke på allt roligt som hamnade under huven på den) men man går aldrig plus när man sitter med ett massivt bilintresse.

Kärran jag blev rätt sugen på är väl större än den på bilden men jag måste säga att jag älskar den påskgula färgen som får mig att tänka på Elmia rätt radikalt