Publicerad den

SAAB går igen YESSS

Ok då var 900 turbon startad igen, det är ett veritabelt h*lv*t* att få slangarna att hålla sig kvar på alla anslutningar i tanken men med envishet slangklammer och en massa tålamod så ska det hålla ett tag nu.

Den vita 9000 som står på parkeringen kommer nog att få en värdig resa till en bilkyrkogård nära mig, inte pga att felet är oöverkommligt utan pga kommandomekning med topp-lyftning knappast kan göra underverk för mitt rykte på bostadsområdet där jag bor (var jobbigt nog att byta växellåda på en Chrysler Stratus på samma plats för några år sedan) sorgset men sant, och som jag ritat ner tidigare så håller jag mig från blocket då jag vill slippa dom som endera vill ha den gratis (eller som nästan tycker man ska betala för att den ska hämtas) eller vill byta den mot något än värre 🙂