Publicerad den

SAAB och Denso GPS

Det är väl knappast det senaste eller det mest funktionella, men  det känns ändå så rätt, så när jag hittade just rätt enhet på laga.se

Så efter att ha kört med en Kenwood från BRL så blev det tillbaka , ja inte till framtiden utan mera till forntiden, hahaha

Men eftersom det inte fanns just en kart dvd som följde med så beställdes det en från England som dundrade ner i brevlådan efter några dagar (eller om det nu var en vecka men iaf)

Eftersom det inte går att hitta just den här ute på marknaden längre så pytsade jag ut nästan 400 kronor på en dvd som inte funkar, håller just nu på att bolla mail fram och åter för att få rätsida på det här, så om det löser sig och det fungerar så kommer jag att uppdatera Er med hur allt funkar, om inte så lär jag lägga ut en varning om att kanske inte direkt handla av den här personen.

För det är ju det perfekta med just nätet, man kan både tipsa men också varna för saker som inte fungerar som det ska.

Lite mera retro saker som ska in i bilen blir faktiskt ett Nokia 616 handsfree system, för helhetens skull, för det är rätt kul att ha saker som fungerar som dom ska i bilen, tycker i alla fall jag.

Kommer lägga upp kopplingsschemat på kablarna som jag dragit i bilen och naturligtvis resultatet när allt är så att säga upp and running.

Nästa projekt blir att fixa arbetsordern som kom från bilprovningen dvs lite olje läckage och bromsrören  som måste fixas till innan jag är tillåten att köra ännu ett år.

Ska också passa på att Tacka Jonny Thomasson på Delplocken i Helsingborg för allt stöd, det är om inte guld värt så i alla fall värt sin vikt i bildelar